Μέτρα πρόληψης COVID-19

Αναρτήθηκε από tsepas 11/03/2020 0 Σχόλιο(α)

Αγαπητοί συνεργάτες,
Με αφορμή την εμφάνιση του ιού COVID-19 στη χώρα μας και στο πλαίσιο προστασίας όλων των εργαζομένων στην εταιρεία μας, των μελών των οικογενειών τους καθώς και στην αποτροπή της διασποράς του ιού, έχουμε προβεί στις κάτωθι ενέργειες με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ:

  •  έχουμε δώσει γραπτές οδηγίες σε καθέναν εργαζόμενο ξεχωριστά που αφορούν τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς.
  • έχουμε αναρτήσει σε εμφανή σημεία στους χώρους παραγωγής αλλά και εισόδου των γραφείων της εταιρείας μας, γραπτές οδηγίες που αφορούν τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς.
  • έχουμε δώσει σαφείς οδηγίες στους οδηγούς αλλά και πωλητές της εταιρείας μας ώστε να πλένουν τα χέρια τους τακτικά και σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης νερού & σαπουνιού να χρησιμοποιούν εναλλακτικά αντισηπτικά υγρά ή/και μαντηλάκια.
  • έχουμε τοποθετήσει δοχεία που περιέχουν αντισηπτικό υγρό σε όλους τους χώρους του εργοστασίου.
  • έχουμε απαγορεύσει την είσοδο σε όσα άτομα έχουν ταξιδέψει ή έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν ταξιδέψει σε χώρες με αυξημένη μετάδοση του COVID-19.
  • έχουμε δώσει σαφείς εντολές σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και εξωτερικούς επισκέπτες να μην προσέρχονται εντός της εταιρείας μας, σε περίπτωση που νοσούν, έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που νοσούν ή ακόμη και εάν έχουν εμφανίσει κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα όπως: πυρετό, βήχα ή/και δύσπνοια.                                                                       

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και παρακαλούμε και για την δική σας συμβολή στην προστασία της υγείας των εαυτών μας αλλά και των συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση,
TSEPAS PACK AEBE